22.5.2021 21:17
Kisa-Eagles U15

Kotkat goes Peurunka

Kisa-Eaglesin U12-joukkueen toukokuussa käynnistynyt kausi jatkui joukkueen Training Campin merkeissä Peurungalla. Kaikkiaan 22 pelaajan ja kymmenen toimihenkilön laivue kokoontui kotihallille varhain lauantaiaamuna. Väsyneet, mutta innosta puhkuvat pelaajat valuivat yksi toisensä perässä O. Mäntylän bussiin ja pian oltiinkin jo matkalla kohti määränpäätä.

Hienoa sokeria

Ensimmäinen leiripäivä tarjosi tuhdisti ohjelmaa ja unohtumatonta yhdessäoloa. Päivään mahtui kaksi tunnin mittaista jäätä (pelit) alkuveryyttelyineen, maistuva noutopöytälounas, majoittuminen etukäteen arvottujen huonetoverien kanssa sekä keilausta ja yksityissaunomista Peurunka-järven upeissa maisemissa. Talviturkkia heitettiin vähintään yhtä paljon kuin löylyä.

Esimerkillistä toimintaa joukkueelta

Leirivalvojan näkökulmasta pelaajamme käyttäytyivät hienosti, ja yhdessä sovituista pelisäännöistä pidettiin tarkasti kiinni. Jokainen oli ajallaan joukkueen yhteisissä kokoontumisissa ja kuunteli tarkalla korvalla valmennuksen antamia ohjeita.

Ensimmäisen leiripäivän osalta hiljaisuus laskeutuu tänään klo 22.00 ja aamulla jatketaan joukkueen yhteisellä aamupalalla. Tämän jälkeen siirrytään jälleen jäälle. Iltapäivällä luvassa on kylpylässä käyntiä ja halukkaille on tarjolla myös tutustumista frisbeegolfin saloihin. Kotimatkalla pysähdytään vielä syömään ja kotihallille palataan n. klo 20.00.

Vahva arvaus joukkueenjohtajalta, että tästä leiristä puhutaan vielä pitkään. Muistijälki lienee vahva. Kaiken koronahässäkän, pelaamattomien pelien ja välillä kenties puuduttaviltakin tuntuvien harjoitusten jälkeen tämä lienee pelaajien parasta aikaa.

Onnistumisia on tullut kautta linjan kaukalossa ja sen ulkopuolella. Jollekin hienointa oli onnistumiset kaukalossa ja jollekin unohtumattominta piiloleikki hotellin sokkeloissa. Yksi tykkasi siitä, että sai jakaa hotellihuoneen pelikaverin kanssa.

Ehkä parhaiten asian ilmaisi maalivahtimme Leo Kaskelma, kun asiaa ohimennen kysyin. "Parasta on ollut kaikki", tuumasi Leksa.

Mitäpä tuohon lisäämään.