2.10.2021 17:33
Kisa-Eagles U15

Ilves Bostonin vauhti liikaa kotkille

Sininen peliryhmä avasi kautensa AAA-tason lohkossa lauantaina Hervannassa. Vastaan asettui ennakkoon vahvaksi tiedetty Ilveksen peliryhmä, jonka maalilla oli tänään kotkille tuttu, joukkueessamme viime kauteen saakka pelannut Topi Oksanen.

Ottelu eteni ennakkoasetelmien mukaan Ilveksen määrättyä ottelun tahdit, erityisesti ensimmäisessä erässä. Kovavauhtisen avauserän jälkeen kotijoukkue olikin karannut jo selkeään 6-0 -johtoon.

Kahdella kentällisellä otteluun lähteneen kotkalauman otteet paranivat pelin edetessä. Toinen ja kolmas erä olivat tasaisempaa vääntöä, vaikka Ilves pelitapahtumia hallitsikin. Kotkien maalinteossa onnistuivat tänään Väinö Savolainen, sekä Miro ja Anton Kapanen. Paremmalla onnella maaleja olisi voinut tulla enemmänkin - erityisesti toisessa erässä kotkat pääsivät muutamaan otteeseen tekopaikoille. Ottelu päättyi lopulta Ilveksen selkeään 13-3 -voittoon (6-0, 5-3, 2-0).

Ottelusta jäi lopputuloksesta huolimatta paljon hyvää kotiinviemiseksi. Kotkien peli-ilme säilyi yritteliäänä läpi ottelun ja kahden ketjun kestävyys riitti hyvin kovatempoisen pelin läpivientiin. Maalivahdit (Leo Kaskelma ja Petra Huhtakallio) pelasivat myös hyvän ottelun. Huomenna jatketaan Lempäälässä, kun valkoisen peliryhmän vastaan asettuu ennakkoon huomattavasti kevyempi vastus kuin tänään.

Leki vs. Kisa-Eagles huomenna klo 14.25.