14.10.2021 11:23
Kisa-Eagles U15

Kausi jatkunut monipuolisissa merkeissä

Kotkien kausi on jatkunut muutamien pelien merkeissä lokakuun alussa käynnistyneen sarja-avauksen jälkeen. Kovan Ilves Boston -kamppailun jälkeen kohdattiin Leki vieraissa. Kotkat olivat Kiekko-Bussi-areenalla käydyssä ottelussa useamman potkun vastustajaansa edellä ja vei Luukas Poikolaisen (6+2) erinomaisten esityksen siivittämänä pisteet maalein 5-11. Poikolaisen sentteröimä ketju oli pelipäällä ja laiturit pääsivät iskemään myös mukavat tehot (Elias Salonen 1+2 ja Vilho Taiponen 2+2). Maalinteossa kunnostautuivat myös Onni Tuomanen sekä Kisan pelipaidassa ensimmäisen sarjamaalinsa iskenyt Elmo Heikkilä.

Viime viikonloppuna jatkettiin pelejä kotihallissa. Kotkat ottivat selkeän voiton PK-83:sta kauden ensimmäisessä pienpelitapahtumassa. Kotkat voittivat kahdessa kenttäpäädyssä pelattujen pienpelien kaikki erät ja kokonaistulos kirjattiin tulospalveluun ohjeen mukaisesti 4-0.

Ison kentän ottelu alkoi heti pienpelien jälkeen ja kotkien vastustajaksi kaukaloon luisteli Tappara. Peli oli ensimmäisen erän osalta tasaista vääntöä ja kotkat pysyivät hyvin pelissä mukana. Kirvesrinnat hivuttautuivat kuitenkin pikkuhiljaa karkumatkalle ja voittivat ottelun lopulta selkeästi maalein 10-3. Kotkien maaleista vastasivat Anton ja Miro Kapanen sekä Joel Kaskelma.

Ottelut jatkuvat taas tulevana viikonloppuna, kun saamme kotihalliin vieraaksi Tapparan pienpeleihin ja K-Ahman isoon kaukaloon. Ison kentän ottelu pelataan uudessa hallissa, joka on useimmille kotkapelureille ensimmäinen esiintyminen ko. kaukalossa.

  • Su 17.10. klo 13.10 Kisa-Eagles Sininen vs. Tappara Musta 2 (pienpelit) - AAA
  • Su 17.10. klo 14.25 Kisa-Eagles Valkoinen vs. K-Ahma Sininen (iso kenttä, uusi halli) - AA